pühapäev, 28. september 2008

Seesamikana II

200 g kanafileed
soola
pipart
seesamiseemneid
riivsaia
1 muna
vett
2 porgandit
3 küüslauguküünt
söögiäädikat
loorberilehte (võib asendada värskete mustsõstralehtedega)
nelki

Lõika kanafileed kuubikuteks, maitsesta kergelt soola ja pipraga. Löö kausis lahti muna ning sega kokku riivsai ja seesamiseemned. Paneeri kanatükke munas ja seejärel saia-seemnesegus. Pruunista pannil.
Keeda väikses potis kokku hapendamise marinaad, lisa juurde tükeldatud porgand ja küüslauk, paar tera nelki ja mõned loorberi või mustsõstralehed. Vajadusel maitsesta vedelikku soola ja pipraga.
Vala praetud kanatükid marinaadiga üle ning jäta külmkappi üheks ööks seisma.
Serveeri külmlaual lihavaagnal.

Kommentaare ei ole: