Pühapäev, 20. märts 2011

Suitsukana-ricotta pirukas


Valmib kiiresti ja maitseb hea nii soojalt kui külmalt.


VAJA LÄHEB:

500g pärmi-lehttainast (Cristella)
200g tükeldatud suitsukana (kasutasin 1/2 pakki kintsuliha)
200g ricottat
peotäis spinatit (puhastatud ja kergelt keedetud)
100g riivjuustu
1 muna
soola, pipart


TEE NII:

Rulli tainas natuke õhemaks ja laiemaks, määri lahtiklopitud munaga, puista peale suitsukanatükid ja ricotta juust. Laota peale spinatilehed. Maitsesta kergelt soola-pipraga. Raputa peale riivjuust ja keera ettevaatlikult rulli. Keera rull ahjuplaadil pärjaks, lõika noaga sisse sälgud ja määri munaga. Küpseta 200 kraadi juures 20-30 minutit.

Kommentaare ei ole: