Neljapäev, 19. mai 2011

Kergelt marineeritud köögiviljad















See on nüüd ametlikult minu lemmiklisand grillroogade juurde. Tore on asja juures see, et neid juurikaid sünnib süüa nii toorelt kui kergelt wokituna/grillituna.


VAJA LÄHEB:

1 väike lillkapsas
1 väike brokkoli
2 paprikat
2 (punast) sibulat
1 zuccini

oliiviõli
valge veini äädikat
soola-pipart
suhkrut
kuivatatud ürte (mulle meeldib SM Vahemere ürdisegu )

TEE NII:

Murra lillkapsas ja brokkoli väiksemateks õisikuteks. Tükelda ülejäänud köögiviljad. Vala peale tubli sorts oliivõli (3-4 spl) ja veiniäädikas (1-2 spl), maitsesta soola-pipra-suhkru ja ürtidega. Sega hoolikalt. Kõige parem on seda teha kätega :) Lase ca 15 minutit seista. Soovi korral woki või grilli kergelt. Jälgi, et köögiviljad ei kaotaks oma värvi ega krõmpsu!

Kommentaare ei ole: