500g lehttainast
100 g toorsuitsu seafileed
100 g toorsuitsupeekonit
50 g marineeritud shampinjone
5-7 päikesekuivatatud tomatit
100 g riivjuustu
2 spl pestokastet
peotäis seedrimänniseemneid
1 muna (määrimiseks)
riivitud Parmesani (soovi korral)
Filee, peekon, seened ja tomatid lõigata väiksemateks ribadeks.
Lehttainas rullida lahti ja määrida pestokastmega. Puista ühtlaselt peale toorsuitsufilee, peekon, seened, päiksekuivatatud tomatid, lisa juust ja seedrimänniseemned.
Keera taigen tihkelt rulli nin lõika 2-3cm paksused tükid. Määri pealt munaga ning soovi korral riputa kõige peale Parmesani.
Küpseta ahjus 180 kraadi juures kuldpruuniks (ca 15 minutit)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar